0
 • Lintuhoitola pelastaa siivekkäitä

  Tule tutustumaan Heinolan uudistuneeseen Lintuhoitolaan

  Lue lisää
 • Heinolan kaupunginmuseo

  Uudistunut perusnäyttely avoinna ympäri vuoden

  Lue lisää
 • Turvallista retkeilyä Heinolassa

  Kymmeniä opastettuja retkeilyreittejä puhtaassa luonnossa

  Lue lisää
 • Heinolan kansallinen kaupunkipuisto

  Jyrängön virta on vapaana jäistä ympäri vuoden

  Lue lisää
 • Heinolan rantapuisto

  Historiallinen Rantapuisto on kuin tehty kesäiselle päiväkävelylle

  Lue lisää
 • Heinolan Siltasaari

  Viivähdä hetki Jyrängön virran keskellä

  Lue lisää
 • Museot

  Historiallista näkemistä ja kokemista

  Heinolan museot museot tarjoavat mielenkiintoista nähtävää sekä näyttelyitä ympäri vuoden. Kaupunginmuseossa uusittu perusnäyttely tuo Heinolan historian entistä lähemmäksi nykypäivää.

 • Tapahtumat

  Tapahtumien Heinola

  Heinola on aktiivinen tapahtumakaupunki, joka tarjoaa suuren määrän korkealuokkaisia tapahtumia ympäri vuoden. Suomen kesäteattereiden eliittiin kuuluvan Heinolan kesäteatterin katsomot täyttyvät vuosittain esityksestä toiseen.

 • Kylpylät

  Kylpylöiden Heinola

  Heinola oli erittäin merkittävä kylpyläkaupunki 1900-luvun alkupuolella ja kylpylälaitoksen historia ulottuu aina 1800-luvulle saakka. Nykyisin Hotel Kumpeli Spa sekä Nowene Nordic Spa tarjoavat matkailijoille rentouttavia kylpyläpalveluita.

Juhlatilat

Cafe Torni on Heinolan kesäkohteiden kärkipäässä. Sijainti Vesitornin huipulla, Heinolan Harjullla antaa upeat näköalat kaikkiin ilmansuuntiin. Kahvilassa tarjolla maistuvat leivonnaiset ja suolaiset, kera Juhla Mokan tai teen. Jäätelöitä laaja valikoima sekä tietysti limsat ja mehut. Erikoisuutena Pihamaan limonadit Kalkkisten kylältä Asikkalasta. Cafe Tornilta löytyy myös matkamuistoja, niin käsitöitä kuin myös Torni aiheisiakin tuotteita. Kesäaikaan myös vaihtuvia taidenäyttelyjä ja Heinola-aiheisia kirjoja luettavana. Yhtenä erikoisuutena meillä on vanhat Tornin vieraskirjat, joista vanhin aivan Vesitornin kahvion ensimmäiseltä kaudelta vuodelta 1954. Cafe Torni on myös vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin ympäri vuoden normaliaukiolon ulkopuolisisna aikoina eli kesällä klo 17 jälkeen ja syksy-talvikaudella jo aamusta alkaen. Tilaan mahtuu maksimissaan n 50 hlöä ja kauttamme saa myös täyden pitopalvelun, av-välineet ym. Tilassa langaton nettiyhteys.

Yrityksen muut palvelut

Yhteystiedot

Kauppakatu 31 (Vesitorni), 18100 Heinola

Palvelun tuottaja

Cafe Torni

Kauppakatu 31, 18100, Heinola
03 7144 770 / Cafe Torni
marko.latvanen@phnet.fi
Vieraile yrityksen sivuilla:
http://www.cafetorni.fi

Avainsanat

Ota yhteyttä