0
 • Lintuhoitola pelastaa siivekkäitä

  Tule tutustumaan Heinolan uudistuneeseen Lintuhoitolaan

  Lue lisää
 • Heinolan kaupunginmuseo

  Uudistunut perusnäyttely avoinna ympäri vuoden

  Lue lisää
 • Turvallista retkeilyä Heinolassa

  Kymmeniä opastettuja retkeilyreittejä puhtaassa luonnossa

  Lue lisää
 • Heinolan kansallinen kaupunkipuisto

  Jyrängön virta on vapaana jäistä ympäri vuoden

  Lue lisää
 • Heinolan rantapuisto

  Historiallinen Rantapuisto on kuin tehty kesäiselle päiväkävelylle

  Lue lisää
 • Heinolan Siltasaari

  Viivähdä hetki Jyrängön virran keskellä

  Lue lisää
 • Museot

  Historiallista näkemistä ja kokemista

  Heinolan museot museot tarjoavat mielenkiintoista nähtävää sekä näyttelyitä ympäri vuoden. Kaupunginmuseossa uusittu perusnäyttely tuo Heinolan historian entistä lähemmäksi nykypäivää.

 • Tapahtumat

  Tapahtumien Heinola

  Heinola on aktiivinen tapahtumakaupunki, joka tarjoaa suuren määrän korkealuokkaisia tapahtumia ympäri vuoden. Suomen kesäteattereiden eliittiin kuuluvan Heinolan kesäteatterin katsomot täyttyvät vuosittain esityksestä toiseen.

 • Kylpylät

  Kylpylöiden Heinola

  Heinola oli erittäin merkittävä kylpyläkaupunki 1900-luvun alkupuolella ja kylpylälaitoksen historia ulottuu aina 1800-luvulle saakka. Nykyisin Hotel Kumpeli Spa sekä Nowene Nordic Spa tarjoavat matkailijoille rentouttavia kylpyläpalveluita.

Heila Lähiruokatori

Heila on lähiruokatori, jossa on monipuoliset valikoimat pientuottajien korkealaatuista ja puhtaasti tuotettua ruokaa. Meiltä löytyy herkkuja juhlaan ja arkeen yli kahdeltasadalta pientuottajalta.

 Meillä on ilo tuoda tutuksi nämä maaseudun laajat herkut; pienten kylämyllyjen jauhot, kotijuustoloiden maitotuotteet, marjajalosteet ja peltojen ja vainioiden maalaisherkut.

 Meillä Teitä palvelee lihatiskin osaava henkilökunta, jakaen hyvin pidetyn viljapossun sekä muiden sesongin lihojen tarinaa. Kalatiskiltä löytyy kalasaaliit kalakukosta lohiaterioihin ja vihannesmaalta saat raikkaat kasvikset ja juurekset lähitiloilta.

 Heilassa on myös oma viinitila, joka valmistaa taidolla ja tunteella tilaviinejä, siidereitä sekä limonaadeja kantatilan huolella kasvattamista marjoista ja hedelmistä.

Yhteystiedot

Työmiehentie 35, 18200 Heinola

Palvelun tuottaja

Heila Oy

Työmiehentie 35, 18200, Heinola
Vieraile yrityksen sivuilla:
www.heilan.fi

Ota yhteyttä