0
 • Lintuhoitola pelastaa siivekkäitä

  Tule tutustumaan Heinolan uudistuneeseen Lintuhoitolaan

  Lue lisää
 • Heinolan kaupunginmuseo

  Uudistunut perusnäyttely avoinna ympäri vuoden

  Lue lisää
 • Turvallista retkeilyä Heinolassa

  Kymmeniä opastettuja retkeilyreittejä puhtaassa luonnossa

  Lue lisää
 • Heinolan kansallinen kaupunkipuisto

  Jyrängön virta on vapaana jäistä ympäri vuoden

  Lue lisää
 • Heinolan rantapuisto

  Historiallinen Rantapuisto on kuin tehty kesäiselle päiväkävelylle

  Lue lisää
 • Heinolan Siltasaari

  Viivähdä hetki Jyrängön virran keskellä

  Lue lisää
 • Museot

  Historiallista näkemistä ja kokemista

  Heinolan museot museot tarjoavat mielenkiintoista nähtävää sekä näyttelyitä ympäri vuoden. Kaupunginmuseossa uusittu perusnäyttely tuo Heinolan historian entistä lähemmäksi nykypäivää.

 • Tapahtumat

  Tapahtumien Heinola

  Heinola on aktiivinen tapahtumakaupunki, joka tarjoaa suuren määrän korkealuokkaisia tapahtumia ympäri vuoden. Suomen kesäteattereiden eliittiin kuuluvan Heinolan kesäteatterin katsomot täyttyvät vuosittain esityksestä toiseen.

 • Kylpylät

  Kylpylöiden Heinola

  Heinola oli erittäin merkittävä kylpyläkaupunki 1900-luvun alkupuolella ja kylpylälaitoksen historia ulottuu aina 1800-luvulle saakka. Nykyisin Hotel Kumpeli Spa sekä Nowene Nordic Spa tarjoavat matkailijoille rentouttavia kylpyläpalveluita.

Piipahda Heilassa


Jo sisään tullessasi huomaat, että jotain on muutosta on tapahtunut. On lisää valoa, avaruutta ja tilaa. Ravintolamme uudet tuulet ovat puhaltaneet iloa ja virkeyttä meihin kaikkiin. Heilassa voit viivähtää hetkosen kahvikupillisen ja herkullisen leivonnaisen kera päivän lehteä lukaisten. Voit jäädä nauttimaan pöytiintarjoilusta ja ruokailla vaikka kuinka pitkän kaavan mukaan. Joskus matkasi on kovin kiireinen ja nappaat pikaisesti jotain kainaloosi matkalla mutusteltavaksi. Jollain kertaa viipyilet ostokärryjä puodin puolella kierrätellen. Löydät kotona valmistettavaksi makoisia paikallisia herkkuja laidasta laitaan: pihvejä, paisteja, makkaroita lihatiskiltä, luomujuureksia, myllytuotteita, marjajalosteita, aitoa ruisleipää ja montaa montaa muuta. Kyytipojaksi tilaviinejä, siidereitä, pienpanimo-oluita. Kädentaitoja ja lahjoja, jouluun ja juhannukseen. Tervetuloa, me odotamme Sinua!

Aukioloajat:

Ma-to 9-18
Pe       9-20
La       9-16
Su      11-18

Yhteystiedot

Palvelun tuottaja

Heila Oy

Työmiehentie 35, 18200, Heinola
Vieraile yrityksen sivuilla:
www.heilan.fi

Ota yhteyttä