0
 • Lintuhoitola pelastaa siivekkäitä

  Tule tutustumaan Heinolan uudistuneeseen Lintuhoitolaan

  Lue lisää
 • Heinolan kaupunginmuseo

  Uudistunut perusnäyttely avoinna ympäri vuoden

  Lue lisää
 • Turvallista retkeilyä Heinolassa

  Kymmeniä opastettuja retkeilyreittejä puhtaassa luonnossa

  Lue lisää
 • Heinolan kansallinen kaupunkipuisto

  Jyrängön virta on vapaana jäistä ympäri vuoden

  Lue lisää
 • Heinolan rantapuisto

  Historiallinen Rantapuisto on kuin tehty kesäiselle päiväkävelylle

  Lue lisää
 • Heinolan Siltasaari

  Viivähdä hetki Jyrängön virran keskellä

  Lue lisää
 • Museot

  Historiallista näkemistä ja kokemista

  Heinolan museot museot tarjoavat mielenkiintoista nähtävää sekä näyttelyitä ympäri vuoden. Kaupunginmuseossa uusittu perusnäyttely tuo Heinolan historian entistä lähemmäksi nykypäivää.

 • Tapahtumat

  Tapahtumien Heinola

  Heinola on aktiivinen tapahtumakaupunki, joka tarjoaa suuren määrän korkealuokkaisia tapahtumia ympäri vuoden. Suomen kesäteattereiden eliittiin kuuluvan Heinolan kesäteatterin katsomot täyttyvät vuosittain esityksestä toiseen.

 • Kylpylät

  Kylpylöiden Heinola

  Heinola oli erittäin merkittävä kylpyläkaupunki 1900-luvun alkupuolella ja kylpylälaitoksen historia ulottuu aina 1800-luvulle saakka. Nykyisin Hotel Kumpeli Spa sekä Nowene Nordic Spa tarjoavat matkailijoille rentouttavia kylpyläpalveluita.

Kylpylän alueen puistot

Kylpylänpuisto
Maaherranpuiston ja Rantapuiston väliin jää 1,22 hehtaarin suuruinen kylpylänpuisto, joka on peruskorjattu 1996. Puiston olennainen osa on tenniskentät ja upeat vihreät nurmikentät.
Puiston nimi tulee kylpyläperinteestä, ja puisto sijaitsee aivan vanhan kylpylärakennuksen edessä. Nykyisin aluetta käytetään enemmän Heinolassa Jyrää -konserttien oheistoimintapuistona. Sen välittömässä läheisyydessä on kesäteatteri ja WPK-talo.
 
Vanhan kylpylän puisto
Vanhan kylpylän/kirjaston puistoalue, jonka koko on 0,32ha. Heinolan entisen kylpylaitoksen ympärille muodostunut vehreä puistoalue, aivan kylpylän uimarannan välittömässä läheisyydessä.
 
Vanhan sahan ranta
Puisto on Kauppakadun aivan alapäässä, Kymijoen rannassa. Alueen pinta-ala on 0,27 ha. Se on saanut nimensä paikalla muinoin sijainneesta sahalaitoksesta.
Kaupunkilaiset tuntevat sen myös nimeltä Länsiranta. Alueella on runsaasti pienvenepaikkoja ja venelaituri, sekä veneenlaskuluiska, laitureineen. Puisto on aivan uimarannan vieressä ja toisella puolella on Möljänpuisto
 
Lähde:www.heinola.fi
 

Yhteystiedot

Palvelun tuottaja

Heinolan matkailu

Kauppakatu 4, 18100 Heinola
+35838493615
matkailu@heinola.fi
Vieraile yrityksen sivuilla:
http://www.heinola.fi

Avainsanat

Ota yhteyttä