0
 • Lintuhoitola pelastaa siivekkäitä

  Tule tutustumaan Heinolan uudistuneeseen Lintuhoitolaan

  Lue lisää
 • Heinolan kaupunginmuseo

  Uudistunut perusnäyttely avoinna ympäri vuoden

  Lue lisää
 • Turvallista retkeilyä Heinolassa

  Kymmeniä opastettuja retkeilyreittejä puhtaassa luonnossa

  Lue lisää
 • Heinolan kansallinen kaupunkipuisto

  Jyrängön virta on vapaana jäistä ympäri vuoden

  Lue lisää
 • Heinolan rantapuisto

  Historiallinen Rantapuisto on kuin tehty kesäiselle päiväkävelylle

  Lue lisää
 • Heinolan Siltasaari

  Viivähdä hetki Jyrängön virran keskellä

  Lue lisää
 • Museot

  Historiallista näkemistä ja kokemista

  Heinolan museot museot tarjoavat mielenkiintoista nähtävää sekä näyttelyitä ympäri vuoden. Kaupunginmuseossa uusittu perusnäyttely tuo Heinolan historian entistä lähemmäksi nykypäivää.

 • Tapahtumat

  Tapahtumien Heinola

  Heinola on aktiivinen tapahtumakaupunki, joka tarjoaa suuren määrän korkealuokkaisia tapahtumia ympäri vuoden. Suomen kesäteattereiden eliittiin kuuluvan Heinolan kesäteatterin katsomot täyttyvät vuosittain esityksestä toiseen.

 • Kylpylät

  Kylpylöiden Heinola

  Heinola oli erittäin merkittävä kylpyläkaupunki 1900-luvun alkupuolella ja kylpylälaitoksen historia ulottuu aina 1800-luvulle saakka. Nykyisin Hotel Kumpeli Spa sekä Nowene Nordic Spa tarjoavat matkailijoille rentouttavia kylpyläpalveluita.

Hotelli Kumpeli Spa

Kumpeli on monipuolinen ja viihtyisä kylpylähotelli luonnonkauniissa Heinolassa, upean Tähtiniemen sillan kupeessa ja aivan kaupunkikeskustan tuntumassa.

Hotelli Kumpeli Spa sijaitsee vain 1 km:n päässä Heinolan keskustasta ja tarjoaa upean näköalan Kymijoelle. Huoneissa on oma parveke tai patio, ja hotellissa on kylpylä ja rentoutumisalue. Kaikista Hotelli Kumpelin huoneista on joko puisto- tai jokinäköala. Jokaisessa huoneessa on työpöytä ja kaapeli-tv. Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä hotellin yleisissä tiloissa, sekä huoneissa.

Hotellin ravintolassa voi nauttia suomalaista ja kansainvälistä ruokaa, ravintolasta on näköala Tähtiniemen sillalle. Lämpimällä säällä asiakkaat voivat rentoutua Hotelli
Kumpelin terassilla. Terassilta avautuu näköala joelle. Kumpeli Spassa tarjolla on poreallas sekä uima-altaita ja useita saunoja. Tarjolla on myös kuntokeskus, jossa on
kuntoilulaitteita ja taulu-tv:t.

Polkupyöriä, kävelysauvoja, suksia ja lumikenkiä voi vuokrata paikan päältä. Aivan hotellin edestä lähtee luonnonkauniit kesäiset kuntopolut ja talviset hiihtoladut.

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN JA NAUTTIMAAN!

Yrityksen tapahtumat

Info

Hotelli Kumpeli Spa
Muonamiehenkatu 3, 18100 Heinola
+358 3 812 7100
hotelli@kumpeli.fi
Vieraile yrityksen sivuilla:
http://www.kumpeli.fi/

Ota yhteyttä