0
 • Lintuhoitola pelastaa siivekkäitä

  Tule tutustumaan Heinolan uudistuneeseen Lintuhoitolaan

  Lue lisää
 • Heinolan kaupunginmuseo

  Uudistunut perusnäyttely avoinna ympäri vuoden

  Lue lisää
 • Turvallista retkeilyä Heinolassa

  Kymmeniä opastettuja retkeilyreittejä puhtaassa luonnossa

  Lue lisää
 • Heinolan kansallinen kaupunkipuisto

  Jyrängön virta on vapaana jäistä ympäri vuoden

  Lue lisää
 • Heinolan rantapuisto

  Historiallinen Rantapuisto on kuin tehty kesäiselle päiväkävelylle

  Lue lisää
 • Heinolan Siltasaari

  Viivähdä hetki Jyrängön virran keskellä

  Lue lisää
 • Museot

  Historiallista näkemistä ja kokemista

  Heinolan museot museot tarjoavat mielenkiintoista nähtävää sekä näyttelyitä ympäri vuoden. Kaupunginmuseossa uusittu perusnäyttely tuo Heinolan historian entistä lähemmäksi nykypäivää.

 • Tapahtumat

  Tapahtumien Heinola

  Heinola on aktiivinen tapahtumakaupunki, joka tarjoaa suuren määrän korkealuokkaisia tapahtumia ympäri vuoden. Suomen kesäteattereiden eliittiin kuuluvan Heinolan kesäteatterin katsomot täyttyvät vuosittain esityksestä toiseen.

 • Kylpylät

  Kylpylöiden Heinola

  Heinola oli erittäin merkittävä kylpyläkaupunki 1900-luvun alkupuolella ja kylpylälaitoksen historia ulottuu aina 1800-luvulle saakka. Nykyisin Hotel Kumpeli Spa sekä Nowene Nordic Spa tarjoavat matkailijoille rentouttavia kylpyläpalveluita.

Nowene/HotelliValo

Tervetuloa Noweneen / Hotelli Valoon!

Nowene / Hotelli Valo tarjoaa siistejä ja laadukkaita huoneita kilpailukykyiseen hintaan. Huoneita on tarjolla kaikkiin tarpeisiin, mm. yhden hengen huoneita, kahden hengen huoneita, kahden hengen huoneita parisängyllä, tilavampia kahden huoneen huoneistoja missä osassa pieni keittiö ja sohvaryhmä, perhehuoneita, sviittejä sekä huoneita mihin voi tuoda lemmikin. Kaikki huoneistomme pitävät sisällään perusvarustuksen; TV, suihku, WC, roskakorit, mukit, peti+petivaatteet, yöpöydät+yövalot sekä lattia- ja kattovalaisimet. Joissakin huoneissa myös työpöytä ja tuoli, jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin. Tarjoamme huoneistamme vuorokausi- ja kuukausimajoitushinnoin.

 

Ympäristö ja palvelut:

Hotelli Valo sijaitsee noin 2,5 kilometrin etäisyydellä Heinolan keskustasta rauhallisella paikalla Valolinnassa osoitteessa Pikijärventie 1. Aluetta ympäröi kaunis puistomainen alue, mikä sisältää oman lammen ja sen ympäri kulkevan ulkoilupolun, paviliongin sekä rantasaunan mikä on myös hotellivieraiden vuokrattavissa. Alueella on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa autoille ja talvella on mahdollista pyytää sähkötolppapaikka. Hotellivieraille on saatavissa mm. seuraavia palveluita:

 • Ilmainen WiFi -internetyhteys hotellivieraille
 • Pyykkitupa (2e / pesu + 2e / kuivaus)
 • Aamiainen (6e / aamiainen per henkilö)
 • Lounasravintola 
 • Saunavuoro
 • Rantasauna (60e / 2tuntia, pidemmät ajat sopimuksen mukaan)
 • Postilaatikot (tarkoitettu pidempiaikaisille vieraille)
 • Lähtevän postin laatikot

Huomaathan, että osa palveluista on maksullisia lisäpalveluita eivätkä kuulu hotellihuoneen perushintaan. Palveluista kannattaa tiedustella etukäteen ennen varauksen tekemistä.

 

Saapuminen ja huoneen luovutus:

Hotellimme vastaanotto palvelee arkisin 08:00-15:30. Mikäli et ole maksanut varaustasi etukäteen, toivomme että saavut vastaanottomme aukioloaikojen sisällä. Mikäli olet maksanut varauksesi etukäteen ja haluat saapua omia aikojasi, voimme lukita huoneenne avaimen tuulikaapissa sijaitsevaan avainkaappiimme mikä mahdollistaa saapumisen vuorokauden ympäri. Laitamme tekstiviestillä asiakkaalle koodin avainkaappiin, mikäli hän haluaa saapua omia aikojaan.

Huoneiden luovutus kello 12:00 mennessä. Voit jättää avainkorttisi huoneeseen tai tuoda sen vastaanottoon tai tiputtaa sen vastaanottokerroksen hissiaulassa sijaitsevaan postilaatikkoon missä lukee "Hotelli Valo".

 

Yhteystiedot:

Nowenen / Hotelli Valon vastaanotto palvelee arkisin klo. 08:00-15:30. Numeromme on 044 700 8820 ja sähköpostiosoitteemme respa@hotellivalo.fi. Varaukset voit tehdä joko soittamalla, sähköpostitse tai kätevästi osoitteessa www.hotellivalo.fi tai www.nowene.fi

 

Yrityksen tapahtumat

Info

Nowene/HotelliValo
Pikijärventie 1, 18120 Heinola
044 9727 959
respa@nowene.fi
Vieraile yrityksen sivuilla:
http://www.nowene.fi

Ota yhteyttä