0
 • Lintuhoitola pelastaa siivekkäitä

  Tule tutustumaan Heinolan uudistuneeseen Lintuhoitolaan

  Lue lisää
 • Heinolan kaupunginmuseo

  Uudistunut perusnäyttely avoinna ympäri vuoden

  Lue lisää
 • Turvallista retkeilyä Heinolassa

  Kymmeniä opastettuja retkeilyreittejä puhtaassa luonnossa

  Lue lisää
 • Heinolan kansallinen kaupunkipuisto

  Jyrängön virta on vapaana jäistä ympäri vuoden

  Lue lisää
 • Heinolan rantapuisto

  Historiallinen Rantapuisto on kuin tehty kesäiselle päiväkävelylle

  Lue lisää
 • Heinolan Siltasaari

  Viivähdä hetki Jyrängön virran keskellä

  Lue lisää
 • Museot

  Historiallista näkemistä ja kokemista

  Heinolan museot museot tarjoavat mielenkiintoista nähtävää sekä näyttelyitä ympäri vuoden. Kaupunginmuseossa uusittu perusnäyttely tuo Heinolan historian entistä lähemmäksi nykypäivää.

 • Tapahtumat

  Tapahtumien Heinola

  Heinola on aktiivinen tapahtumakaupunki, joka tarjoaa suuren määrän korkealuokkaisia tapahtumia ympäri vuoden. Suomen kesäteattereiden eliittiin kuuluvan Heinolan kesäteatterin katsomot täyttyvät vuosittain esityksestä toiseen.

 • Kylpylät

  Kylpylöiden Heinola

  Heinola oli erittäin merkittävä kylpyläkaupunki 1900-luvun alkupuolella ja kylpylälaitoksen historia ulottuu aina 1800-luvulle saakka. Nykyisin Hotel Kumpeli Spa sekä Nowene Nordic Spa tarjoavat matkailijoille rentouttavia kylpyläpalveluita.

Kokoustilat / Nowene /Hotelli Valo

Mietitkö kokousta tai tapahtumaa Päijät-Hämeen sydämeen. Vain 1,5 tunnin päästä Helsinki-Vantaan lentokentältä, reilun tunnin matkan päässä Helsingistä avautuu mitä kaunein Heinolan seutu lukuisine järvineen ja metsineen. Kun kiire ja melu on jäänyt taakse voi keskittyä asioista olennaisempiin ja samalla kerätä voimia tulevaan. Erityyppiset kokoustilat ja räätälöidyt oheisohjelmat mahdollistavat onnistuneen kokouksen

Kesäinen kokouspäivä esimerkiksi metsämiljöössä tai risteilyaluksella jää varmasti mieleen ja kokoukseen voi yhdistää vaikka nokipannukahvit rantamaisemissa. Kokoustamiseen voi liittyä myös ohjattua urheilua ja ylellistä kylpyläaikaa Spa-kylpylässä. Saunamaailma on erinomainen paikka rentoutua kokous- ja aktiviteettien päätteeksi. 

Kesäisin majoittujilla mahdollisuus aamu- ja iltasaunaan hotellin oman terveyslammen rannassa. Terveyslampea kiertää esteettömät lenkkipolut.

Syksystä lähtien Terveyskylpylä Nowenen saunamaailma ja terveyshoitopalvelut taas avoinna ja oleskelu spassa on mitä rentouttavin päätös kokouspäivälle.

Auditorioomme mahtuu 100 henkilöä. Kokous- ja pienryhmätiloja auditorion läheisyydessä.

 

Yhteystiedot

Roosa Parikka
Pikijärventie 1, Heinola
+358 44 700 8820
respa@nowene.fi

Palvelun tuottaja

Nowene/HotelliValo

Pikijärventie 1, 18120 Heinola
044 9727 959
respa@nowene.fi
Vieraile yrityksen sivuilla:
http://www.nowene.fi

Ota yhteyttä