0
 • Lintuhoitola pelastaa siivekkäitä

  Tule tutustumaan Heinolan uudistuneeseen Lintuhoitolaan

  Lue lisää
 • Heinolan kaupunginmuseo

  Uudistunut perusnäyttely avoinna ympäri vuoden

  Lue lisää
 • Turvallista retkeilyä Heinolassa

  Kymmeniä opastettuja retkeilyreittejä puhtaassa luonnossa

  Lue lisää
 • Heinolan kansallinen kaupunkipuisto

  Jyrängön virta on vapaana jäistä ympäri vuoden

  Lue lisää
 • Heinolan rantapuisto

  Historiallinen Rantapuisto on kuin tehty kesäiselle päiväkävelylle

  Lue lisää
 • Heinolan Siltasaari

  Viivähdä hetki Jyrängön virran keskellä

  Lue lisää
 • Museot

  Historiallista näkemistä ja kokemista

  Heinolan museot museot tarjoavat mielenkiintoista nähtävää sekä näyttelyitä ympäri vuoden. Kaupunginmuseossa uusittu perusnäyttely tuo Heinolan historian entistä lähemmäksi nykypäivää.

 • Tapahtumat

  Tapahtumien Heinola

  Heinola on aktiivinen tapahtumakaupunki, joka tarjoaa suuren määrän korkealuokkaisia tapahtumia ympäri vuoden. Suomen kesäteattereiden eliittiin kuuluvan Heinolan kesäteatterin katsomot täyttyvät vuosittain esityksestä toiseen.

 • Kylpylät

  Kylpylöiden Heinola

  Heinola oli erittäin merkittävä kylpyläkaupunki 1900-luvun alkupuolella ja kylpylälaitoksen historia ulottuu aina 1800-luvulle saakka. Nykyisin Hotel Kumpeli Spa sekä Nowene Nordic Spa tarjoavat matkailijoille rentouttavia kylpyläpalveluita.

Majoitus Hotelli Valossa

Modernit ja valoisat huoneet

Hotelli Valon viihtyisät huoneet soveltuvat omaa rauhaa ja luonnonläheisyyttä arvostavalle.

Esteettömyyden mahdollistaa tilava hissimme ja valoisat käytävämme. Saatavilla on sekä allergiahuoneita että lemmikkihuoneita. Koko hotellimme on savuton.

Tilavat huoneemme henkivät 1950-luvun sisustustyyliä – modernisti. Kaikki huoneemme on remontoitu 2005-2006 ja huoneista löytyy puu- tai parkettilattiat. Huoneet ovat valoisia ja ne on väriteemoitettu jo ulko-ovelta lähtien. Jokaisesta huoneesta avautuu näkymä hotellialueen piha-alueelle ja puutarhaan.

Majoitu meillä!

Olemme joustava uuden ajan hybridi hotelli. Meille on helppo ja vaivaton tulla milloin vain. Varatessasi hotellihuoneen Nowenen Hotelli Valoon, meiltä saat varauspäivänäsi sisäänkirjaitumiskoodin, jolla pääset hotelliin sisäänkirjautumaan mihin vuorokauden aikaan tahansa. Varaukset arkisin klo 15 mennessä. Soita aina varauksen tehtyäsi.

Maukas aamiainen

Huonehintaan kuuluu aamiainen, joka tarjoillaan arkisin klo 6.00 – 9.00 ja viikonloppuisin 7.00 - 10.00 hotellin 1. kerroksessa respan vieressä. Kysy muista ravintolapalveluista hotellivarauksen yhteydessä!

Kuntosali ja Nowene Spa

NOWENE Spa tarjoaa ryhmille Suomi teemaisen Saunamaailman käytön. Nowene spa tajoaa myös perinne hoitoja, kuten turve ja suolahoitoja eri muodoissa. Katso lisää www.nowene.fi  Kuntosali avoinna majoittujille arkisin klo 6-21.

Ilmainen Wi-Fi

Koko hotellissa on maksuton Wi-Fi –yhteys. Pyydä tunnukset sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Ilmainen pysäköinti

Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen pysäköinnin hotellialueella. Pysäköintiä ei tarvitse varata etukäteen. Talvisin asiakkaiden käytössä on myös lämmityspistokepaikkoja.

Yhteinen keittiö ja pesukone

Asiakkaiden käytössä on yhteiskeittiö, pyykinpesukone, kuivauskaappi ja silitysmahdollisuus. Kaikista huoneistamme löytyy lukittavat vaatekaapit.

Yhteinen respa-aula

Hotellin vastaanotossa voit lukea päivän lehdet, katsoa Heinolan tapahtumat tai varata Nowene Spa hoitoja. 

Varaa huone

Voit varata huoneen vaivattomasti puhelimella +358 44 700 8820 ,  sähköpostilla respa@hotellivalo.fi , booking.com tai  nettisivuiltamme www.hotellivalo.fi

 

Tervetuloa!

Yhteystiedot

Pikijärvenite 1, 18120 Heinola

Palvelun tuottaja

Nowene/HotelliValo

Pikijärventie 1, 18120 Heinola
044 9727 959
respa@nowene.fi
Vieraile yrityksen sivuilla:
http://www.nowene.fi

Ota yhteyttä