0
 • Lintuhoitola pelastaa siivekkäitä

  Tule tutustumaan Heinolan uudistuneeseen Lintuhoitolaan

  Lue lisää
 • Heinolan kaupunginmuseo

  Uudistunut perusnäyttely avoinna ympäri vuoden

  Lue lisää
 • Turvallista retkeilyä Heinolassa

  Kymmeniä opastettuja retkeilyreittejä puhtaassa luonnossa

  Lue lisää
 • Heinolan kansallinen kaupunkipuisto

  Jyrängön virta on vapaana jäistä ympäri vuoden

  Lue lisää
 • Heinolan rantapuisto

  Historiallinen Rantapuisto on kuin tehty kesäiselle päiväkävelylle

  Lue lisää
 • Heinolan Siltasaari

  Viivähdä hetki Jyrängön virran keskellä

  Lue lisää
 • Museot

  Historiallista näkemistä ja kokemista

  Heinolan museot museot tarjoavat mielenkiintoista nähtävää sekä näyttelyitä ympäri vuoden. Kaupunginmuseossa uusittu perusnäyttely tuo Heinolan historian entistä lähemmäksi nykypäivää.

 • Tapahtumat

  Tapahtumien Heinola

  Heinola on aktiivinen tapahtumakaupunki, joka tarjoaa suuren määrän korkealuokkaisia tapahtumia ympäri vuoden. Suomen kesäteattereiden eliittiin kuuluvan Heinolan kesäteatterin katsomot täyttyvät vuosittain esityksestä toiseen.

 • Kylpylät

  Kylpylöiden Heinola

  Heinola oli erittäin merkittävä kylpyläkaupunki 1900-luvun alkupuolella ja kylpylälaitoksen historia ulottuu aina 1800-luvulle saakka. Nykyisin Hotel Kumpeli Spa sekä Nowene Nordic Spa tarjoavat matkailijoille rentouttavia kylpyläpalveluita.

Terveyskylpylä/Nowene Spa

Kylpylän aukioloajat löydät www.valolinna.fi ja www.nowene.fi

Inspiroidu hyvän olon kylpylähotellissa. Hemmottele kehoasi ja mieltäsi paikassa, jossa on jo vuosikymmeniä virrannut hyvää oloa ja hyvinvointia. Nowene kylpylä on suunniteltu aikuiseen makuun. Voit hiljentyä ja rauhoittua arjen kiireiltä ilman melua. Vaalimme entisajan sauna- ja kylpyläperinteitä. Kylpylä Span sisustus huokuu kodinomaista lämminhenkisyyttä.

Nautit hiljaisuudesta, lämmöstä ja kotimaisten perinnehoitojen voimaannuttavista vaikutuksista. Hemmottele luonnon parantavilla turvehoidoilla, suolahuoneessa sekä huippukylmässä tai rentoudu täydellisesti kuivavesihieronnan rytmissä. Anna ympärillä olevan valon, veden, raikkaan ilman ja luonnon tehdä ihmeitä ja piristää arkesi.

Nowenen Saunamaailmassa on käytössäsi neljä erilaista saunaa, joita testaamalla pääset nauttimaan lämmöstä syvälämpösäteiden, pehmeän kosteuden, tuoksujen, hiljaisuuden tai kipakkojen löylyjen muodossa. Allasosastolla voit pulahtaa poreisiin tai nauttia veden hemmottelusta. Arkkitehti Martti Välikankaan suunnittelema rakennuskokonaisuus on suunniteltu myös rauhallisia yöunia varten – hyviä unia on kehuttu!

Terveyskylpyläpalveluja järjestetään ryhmille ja tilausjärjestelmän kautta saatava aina myös yksittäisiä varauksia. Lisätietoja respa@nowene.fi  tai www.nowene.fi varausjärjestelmä

Yhteystiedot

Roosa Parikka
Pikijärventie 1, Heinola
+358 44 700 8820
respa@nowene.fi

Palvelun tuottaja

Nowene/HotelliValo

Pikijärventie 1, 18120 Heinola
044 9727 959
respa@nowene.fi
Vieraile yrityksen sivuilla:
http://www.nowene.fi

Ota yhteyttä